BEL NU +32 475 43 48 96

Gefixt Hersteldienst elektro

Herstelling nodig van wasmachine, droogkast, vaatwas, ...?

miele specialist

Gefixt Hersteldienst is gespecialiseerd is in de herstelling van alle merken van witgoed- en inbouwtoestellen, Door onze jarenlange ervaring in de elektrosector kunnen wij altijd een oplossing op maat aanreiken.

Omdat Gefixt in Duffel gevestigd is, kunnen wij uw defecte machine op korte termijn herstellen in de regio Antwerpen-Mechelen-Lier.  Reparaties gebeuren altijd aan huis.

Ondanks de coronamaatregelen mogen wij gewoon blijven werken. Uiteraard hanteren wij de nodige voorzorgsmaatregelen zoals afstand, handen wassen, mondmasker. 

Herstelling en verkoop van elektro waar service centraal staat: dat is de doelstelling van Gefixt. Door onze gunstige tarieven bespaart u al gauw heel wat euro's.

Contact opnemen      

Woont u niet in de buurt? Neem dan een kijkje op de regiopagina voor een hersteldienst dichter bij u thuis. Deze partners kunnen u, net als Gefixt, een oplossing aanbieden voor al uw problemen met huishoudapparaten.

Koopt u toch liever een nieuw toestel? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij leveren en plaatsen uw toestel. Meer informatie over onze voorwaarden vindt u op onze verkooppagina.